Pasta z ciemnych oliwek-Kalamata, z czosnkiem i ziołami 130g
Recenzja (0)
17,00 zł
Brutto
Dni na zwrot: 14
Pasta z ciemnych oliwek Kalamata, z czosnkiem i ziołami
Odmiana oliwek Kalamata uważana jest za najszlachetniejszą odmianę fioletowych i ciemnych oliwek. Wyróżnia sie nieco większymi rozmiarami, mięsistością oraz naturalną goryczką wyczuwalną w smaku.
Idealna do pieczywa czy makaronu, surowych warzyw.
Pasta z ciemnych oliwek Kalamata, z czosnkiem i ziołami
Odmiana oliwek Kalamata uważana jest za najszlachetniejszą odmianę fioletowych i ciemnych oliwek. Wyróżnia sie nieco większymi rozmiarami, mięsistością oraz naturalną goryczką wyczuwalną w smaku.
Idealna do pieczywa czy makaronu, surowych warzyw.
Zawartość: czarne oliwki - Kalamata, czosnek, zioła, sól, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia,olej słonecznikowy, wino, vinegret, kwas mlekowy.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna – kalorie 207 kcal
Tłuszcz –całkowita zawartość 20 g
Tłuszcz nasycony 2,9 gr
Sód 2,8 gr
Węglowodany 9,3 gr
Cukry 0,5 gr
Białka 1,4 gr
Waga netto: 130 g
Wyprodukowano w Grecji przez: Mastoras F.& S.E.E., Kalithies Rhodos
Zapakowano w Grecji przez: Mastoras F. & S. E. E., Kalithies Rodos
Przechowywać w temperaturze poniżej 30 stopni C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, do 30 dni.
Może zawierać pozostałości pestek.
Nr partii i data przydatności na wieczku lub słoiku.
Pasta z ciemnych oliwek Kalamata, z czosnkiem i ziołami
Odmiana oliwek Kalamata uważana jest za najszlachetniejszą odmianę fioletowych i ciemnych oliwek. Wyróżnia sie nieco większymi rozmiarami, mięsistością oraz naturalną goryczką wyczuwalną w smaku.
Idealna do pieczywa czy makaronu, surowych warzyw.